- Artikelnr.: 1005511
- Gewicht: 0,46 kg
- EAN: 4251139748936
Verpakkingseenheid (PU): 1 stuk
- Voordelen: Ideeën voor het inmaken
- Beschrijving: Dit boek laat zien hoe je jam en vruchtencompote kunt conserveren, maar ook vleesgerechten, groenten, sappen, champignons, soepen en kant-en-klaarmaaltijden. Het is zeer geschikt voor nieuwkomers met Weck-producten. De recepten zijn duidelijk gestructureerd, met extra aantekeningen over de soms speciale behandeling van de te conserveren ingrediënten.
Alle recepten en inmaakinstructies uit dit boek zijn uitgesplitst:
Bessen inmaken
Barbessen
Bramen
Lijsterbessen
Aardbeien
Rozenbottels
Bosbessen
Frambozen
Aalbessen
Veenbessen
Sloes
Kruisbessen
Druiven
Fruit en groenten bewaren
Ananas
Appel
Abrikozen
Peren
Kastanjes
Kersen
Amandelen
Mirabellen
Noten
Perziken
Kweeperen
Reineclauden
Pruimen
Jam, gelei & musthaves
Ananasjam
Ananas-gemberjam
Appeljam
Sinaasappeljam
Abrikozenjam
Abrikoos-ananasjam
Bananenjam
Bramen Jam
Aardbei Jam
Aardbei-frambozenjam
Aardbei-bessenjam
Aardbei Kruisbessenjam
Grapefruit-banaanjam
Grapefruit-Tangerine Jam
Grapefruit-jam met ananas
Rozenbotteljam
Frambozenjam
Vlierbessenjam
Jam van aalbessen
Jam van aalbes en kruisbes
Kiwi jam
Kiwi-banaanjam
Kiwi pompelmoes jam
Pompoen Jam
Pruimenjam Mirabelle
Perzik Jam
Kweepeer jam
Reineclauden jam
Rabarberjam
Rabarber-sinaasappeljam
Rabarber-aardbeienjam
Zure kersenjam
Kruisbessenjam
Kruisbessen-abrikozenjam
Tomatenjam
Tomaten-appeljam
Pruimenjam
Pruimenjam met Armagnac
Pruimenjam met Madeira en kaneel
Jam van pruimen en honing
Pruimenjam met walnoten
Appelgelei
Abrikozenjam
Barbessengelei
Perengelei
Bramengelei
Aardbeien gelei
Grapefruit gelei
Frambozen gelei
Frambozengelei met aalbessen
Gelei met aalbessen
Veenbessen gelei
Kweepeergelei
Reineclaudengelei
Rabarber gelei
Gelei van zure bessen
Kruisbessengelei
Lijsterbessengelei
Druivengelei
Citroen gelei
Pruimengelei
Groenten bewaren
Artisjokken
Bloemkool
Bonen
Erwten
Komkommers
Wortelen
Aardappelen
Koolrabi
Pompoen
Maïs
Snijbiet
Paprika
Pastinaak
Spruitjes
Rode biet
Rode kool
Zuurkool
Schorseneren
Selderij
Asperges
Tomaten
Witte kool
Savooiekool
Courgettes
Uien
Champignons
Vleesgerechten conserveren
Kalfsfricassee
Stoofpotje van kalfsvlees
Kalfsvlees goulash, rundvlees goulash, varkensvlees goulash
Kalfs- of varkenskoteletten
Kalfsschenkels
Roulades van kalfsvlees, rundvlees
Gebraden kalfsvlees, rosbief (stoofvlees), geroosterd varkensvlees
Leverworst
Bloedworst
Bratwurst
Gebraden hertenvlees, hertenroulade, hertengoulash
Wild zwijn
Gebraden haas en konijn
Soepen
Bloemkoolsoep
Erwtensoep
Bonensoep
Groentesoep
Kippenbouillon
Aardappelsoep
Linzensoep
Tomatensoep
Toetjes uit de pot bereiden
Details en specificaties
- Materiaal: gelamineerd karton
- Gewicht per stuk: 358g
- Auteur: J. Weck GmbH u. Co. KG
- ISBN-nummer: 978-3-92103405-7
- Ondertitel: Instructies voor correct en veilig bewaren
- Pagina's: 144 pagina's
- Jaar van uitgave: 2008
- Uitgever: Weck Abt Verlag
- Taal: Duits